Cosmic Energy Healing

En kosmisk energetisk opgradering, healing, justering og balancering af din fysiske, følelsesmæssige, mentale og energetiske krop.

Dit fysiske velbefindende

Din psykiske og følelsesmæssige tilstand

Din spirituelle, energetiske og sjælelige balance

Aktivering af din krops egen visdom og selvhelbredende evner

Få ro i nervesystemet

“Jeg føler mig helt drænet… Jeg er hele tiden på vagt… Jeg har svært ved at sige fra… Jeg er bange for at blive forladt”

Måske føler du dig drænet for energi, sat på “pause” og har svært ved at tage initiativ til noget. Du kan også have svært ved at sætte grænser og give udtryk for dine egne behov overfor din partner eller omgangskreds. Nogle oplever en konstant indre angst og uro i kroppen. En følelse af, “hele tiden at være på vagt”, fordi du altid tilpasser dig en partners eller andres behov. Nervesystemet er i “fight, flight, freeze eller fawn” tilstand meget af tiden og det slider hårdt på dig både psykisk, fysisk og mentalt.

Slip stagneret energi, ubalancer og blokeringer

De fleste sygdomme og helbredsproblemer har rod i stagneret energi, ubalancer og blokeringer i kroppens energifelt. Under healingen mærker jeg energierne og hvad det er, kroppen prøver at kommunikere, så der heales på de energetiske årsager til, at vi bliver syge. Når livsenergien strømmer frit, aktiveres din krops egen visdom og selvhelbredende evner, som giver fysisk og følelsesmæssig sundhed på alle planer.

Tryghed og rummelighed

Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at en session bliver tilpasset, så det passer præcist til dig og det, du har brug for. Det er vigtigt, at udviklingen sker i det tempo, der passer til dig – psykisk, fysisk og energimæssigt. Jeg rummer den enkelte klient på alle plan og arbejder også ud fra mine egne erfaringer, da jeg selv har gået hele vejen fra at have levet i mange år med psykisk vold og et meget overbelastet nervesystem, til nu at stå stærkt i mig selv og den jeg er – som sjæl og som menneske.

Gennem min egen healingsproces og transformation har jeg kanaliseret en effektiv og meget dybdegående form for healende og energibalancerende opgradering af det “gamle” nervesystem til en nyere kosmisk version, der harmonerer med Ny Tids energi og bevidsthed. Jeg er så taknemmelig for, at kunne give det videre.

En opgradering af dit “gamle” nervesystem

vil give dig:

Ro til at mærke dig selv på en helt ny måde

Ny energi og en følelse af frihed

En følelse af tryghed indeni

Støtte til at udtrykke egne behov og sætte grænser

En følelse af, at dit nervesystem er med dig og ikke “imod” dig

Jeg holder rummet for dig og den kanaliserede opgradering bliver kærligt kalibreret,
så den passer til dig og dét, du har brug for.

Hvordan forløber en behandling?

En behandling foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på en briks under et varmt tæppe og jeg vil sidde på en stol for enden af briksen. Under en session befinder jeg mig i en højere bevidsthedstilstand og kanaliserer kosmisk energi igennem mig med healing, justering, opgradering og balancering af dit nervesystem og din fysiske, følelsesmæssige, mentale og energetiske krop.

Efter behandlingen tager vi en snak om din oplevelse af healingen og jeg fortæller, hvad der blev arbejdet på under healingen.

En behandling tager ca. 60 min.

Prisen for 1 x Cosmic Energy Healing session er
kr. 850,- (60 min.) inkl. moms

Der er også mulighed for en online session!

Med et healingsforløb kan du virkelig
nå i dybden med din healing

5 x Cosmic Energy Healing sessions á 60 min.

Prisen for hele forløbet er kr. 4.000,- inkl. moms

Der er også mulighed for et online forløb!

Hvordan kommer du igang med et forløb?

Du køber et KLIPPEKORT til “5 x Cosmic Energy Healing Sessions” eller “ONLINE 5 x Cosmic Energy Healing Sessions” på “BOOK TID NU” knappen herunder og så vil jeg glæde mig til at arbejde med dig.
Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til forløbet, så skriv endelig til mig på
linora@astraholm.com

Anmeldelse af et Energy Healingsforløb. Klienten kom med stress og kroniske smerter
“Jeg har gået i Energy Healingsforløb, p.g.a. stress og år med kroniske smerter. Linora har været helt og aldeles fantastisk – både i den måde hun rådgiver på, og særdeles i hendes evner som kanal/healer. Forløbet har healet gamle følelser og blokeringer jeg har rendt rundt med, og nu oplever jeg selv at have meget nemmere ved at slippe ting, manifestere uden besvær og meget mere. Jeg kan varmt og trygt anbefale Linora og hendes tilgang.”
Kh Lea

Lea

Klient

“Jeg kan på det varmeste anbefale healing hos Linora. Super kompetent, kærlig og meget professionel tilgang. Jeg fik løst op for gamle spændinger og fik ro og lethed. Tak Linora”

Pia Skovsgaard

Coach og personlig udvikling. Psykoterapi

“Jeg har flere gange haft krop, sind og sjæl til “genopladning” hos Linora og kan på det varmeste anbefale hendes healende behandling, der føles som at blive marineret i tryghed og dyb ro. Selvom det for mig tager lidt tid at overgive mig til behandlingen og give slip på tankemylder, har jeg hver gang haft følelsen af at være ankommet som en udtørret, falmet busk og gået derfra som et næret, solidt, stort og stærkt egetræ. Linoras facon er så fin og hjertelig og meget professionel.”

Charlotte Ingvartsen

Skribent

Anmeldelse af et Energy Healingsforløb. Klienten kom med kronisk nældefeber og angst

“Mit Energy Healingsforløb hos Linora er gået virkelig godt. Fra starten af følte jeg, at jeg var kommet til det helt rette sted. Hun har sådan et smukt rum, der giver en rigtig dejlig fornemmelse og energi. Man har bare lyst til at blive derinde resten af dagen. Jeg blev virkelig hørt og følte mig tryg.

Jeg synes helt klart, det har gjort en stor forskel. Jeg er blevet meget mere rolig og fået en del mere overskud. Jeg stresser overhovedet ikke på samme måde. Jeg ser alle de små ting i livet med taknemmelighed og føler mig tættere på mit sind og sjæl.
Forløbet har både ændret min fysiske og psykiske tilstand ved at jeg ikke længere har nælder på min krop. Jeg er i stand til at klare flere opgaver på én dag og kan endelig træne igen. Dette har dermed gjort, at jeg psykisk har det meget bedre. Jeg er mindre ked af det og mit “hoved” er ikke så rodet mere. Jeg føler en lettelse over hele kroppen og i sindet.

Jeg vil helt klart anbefale det til alle! Det har virkelig givet mig så utrolig meget og har kun positive ting at sige om mit forløb.”
Amal

Studerende

Anmeldelse af et Energy Healingsforløb. Klienten kom med stress, tankemylder og anspændt og sitrende muskulatur:

“Jeg siger mange tak for et fantastisk forløb. Jeg kom til dig stresset, anspændt med sitrende muskulatur, og mine tanker kunne køre i negativ spiral. Jeg havde længe haft svært ved at mærke mig selv, min krop og mine behov.

Bare efter et gange med Energy Healing kunne jeg slappe af og være helt væk i healingen. Sammen med din spirituelle coaching har jeg fået løsnet op for mine negative tankestrømme, og du har fået åbnet mit sind til en mere positiv tilgang. Alt skal nok blive godt igen.

Jeg er godt på vej, og det mærker mine nærmeste også. Når mit tankespind har kørt min talestrøm af sporet, har du kærligt og kompetent styret mig tilbage på vejen igen.

Tusind tak, Linora. Da jeg gerne vil holde den gode energi ved lige, så ses vi snart igen.”
Lene

Sanger

“Jeg har gennem livet haft flere traumer. Også nogle som jeg havde glemt men som så senere hen er poppet op for at jeg skulle få dem forløst. Her har jeg haft brug for professionel hjælp og så valgte jeg en skøn healingsession hos Linora.

Hun guidede mig trygt gennem hele forløbet som i mit tilfælde var online. Det gav mig en dejlig ro i kroppen. Jeg kunne mærke energierne arbejde gennem min krop på en meget behagelig måde. Jeg blev mere og mere afslappet og da behandlingen sluttede talte vi sammen om oplevelsen. Allerede senere samme dag kunne jeg bedre sanse min krop. Jeg glæder mig allerede til næste gang. Tak”

Klient

Anmeldelse af et forløb med Energy Healing:

“Jeg kom til Linora, fordi jeg havde brug for healing og guidning i forhold til mit indre jeg. Jeg har desuden haft mange lændesmerter og en sjæl som er sårbar. Jeg har fået i alt 6 behandlinger hos Linora.

Mit første indtryk var bare waow.. hendes smukke lokale slog benene væk under mig. Det osede af ro og god energi. Jeg følte mig helt tryg fra første dag.

Jeg fik healing og jeg har ikke mere ondt i min lænd og jeg føler jeg er kommet i balance med min sjæl og mit sind. Jeg føler mig mere handlekraftig og mit selvværd er også blevet bedre. Der er flere gode dage end dårlige og når de er dårlige, så bliver de hurtige gode igen.

Noget andet ved at gå hos Linora er, at der er styr på alt det praktiske, d.v.s. du kan booke online og du kan ændre tider. Jeg har ikke oplevet, at hun har måttet aflyse eller manglende nærvær fra hendes side. Det betyder også meget for mig, at når man starter et forløb, følges det til dørs.

Til dig der er i tvivl, ville jeg anbefale at booke en Afklaringssession – hvor I sammen drøfter, hvad der ville være godt for dig. Linora mærker også hurtigt, hvad der ville være godt for dig.

Mit forløb er nu sluttet, men jeg ved, hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får nye smerter eller noget lige pludselig ikke fungerer, som det skal.
Stor varm anbefaling fra mig!”
Zasja

Ledende Lægesekretær

Anmeldelse af en Energy Healing session:

“Jeg kom til Linora for at få en afklaring på, hvad jeg der ville være godt for mig af behandling.

Jeg har været låst i min krop i mange år. Jeg har ikke forstået, hvad det var der gjorde, at jeg har været låst og har haft en brændende fornemmelse i min ryg her i et par måneder. Jeg har gået til kiropraktor i mange år, blevet knækket på plads. Men det har aldrig været helt det, der skulle til. Eller har virket sådan rigtigt. Det har altid kommet tilbage.

Lige så stille og roligt kan min krop og sjæl huske og der kommer et traume til overfladen. Og derfor henvender jeg mig til Linora for at få hjælp. Min krop føltes som om jeg havde en brynje på fra halsen og ned til livet. Alt var låst, vejrtrækning, og bare det at kunne slappe af på briksen, det kunne jeg ikke. Føltes som om det kun var mine skulderblade, balder og hæle, der rørte briksen. Jeg kunne på ingen måde trække vejret ned i maven og da slet ikke, da jeg lagde mig på briksen.

Stille og roligt går Linora i gang med at heale på mig fra hovedet og meget koncentreret på hjerte og solar plexus. Min krop føltes som en flitsbue, men den kom længere og længere ned på briksen og til sidst kan jeg mærke min ryg og resten af kroppen på briksen.

Jeg kunne trække vejret stille og roligt og så var der ikke nogen tanker og jeg tænker slet ikke på min vejrtrækning. Jeg kan bare tage imod den skønne velgørende healing som gør, at jeg kan trække vejret helt ned i maven. Det er en stor lettelse for mig. Det brænder heller ikke i min ryg længere. Som i slet ikke.

Jeg er meget ydmyg og taknemlig. Og i øvrigt sover jeg efterfølgende hele natten. Vågner kun max 20 min før mit ur ringer.

TAK, bare tak.
Jeg kan på de varmeste anbefale Linora. Jeg var og er tryg hele vejen.”

Marianne Greve Jacobsen

Projektleder, Marketing