Community of The World Soul 

Næste Event starter om

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Kære Verdenssjæl

Lad mig starte med at præsentere mig selv. Mit navn er Linora Mi Astraholm og jeg har glædet mig så meget til at åbne dette Community. Et fællesskab med andre sjæle, der udvikler sig gennem livets processer og lærer at være et højt vibrerende menneske gennem healing, energiarbejde, forløsning af traumer, spirituel og personlig udvikling. 

Jeg holder rummet og energien i vores community og kanaliserer visdom og healing gennem undervisning, meditationer, lyssprog og energiarbejde, smukt orkestreret af Universet. Jeg åbner til kanalisering af det, der er brug for i vores community og lader det strømme igennem til jer.
 
“Jeg lever og går med hjertet forrest. Mit hjerte guider mig både i mit liv og i mit virke – i det største og i det mindste. Når jeg går med hjertet forrest, så betyder det at alt, hvad jeg bidrager med, altid til hver en tid vil være til alles højeste bedste. Fordi jeg aldrig gemmer hjertet væk, så bliver min hjerteenergi meget tydelig – både i mit virke og i fællesfelterne i verden og igennem det at turde at gøre det, så er jeg med til at vække menneskers hjerter, så de selv kan åbne op til deres egen indre frihed og visdom.”
 
Jeg arbejder med Spirituel Mentoring & Kosmisk healing og Alkymi. Alting er energi og jeg ser, mærker, kommunikerer og samarbejder med energien til alles Højeste Gode. Mit kald er at oplyse vejen, så du som sjæl kan finde din egen vej til indre frihed og visdom, dit kald i livet som sjæl og menneske i kærlighed her på jorden. At skabe højere bevidsthed om Anima Mundi, vores kosmiske fællessjæl, at alt er forbundet og at vi sammen skaber Den Nye Tid ved at mærke indad og tage ansvar for hver vores udviklingsvej og livet her på Jorden. At oversætte og formidle det kosmiske til det menneskelige plan. 
  
Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at alle transmissioner bliver tilpasset, så det passer præcist til det vores community har brug for. Jeg kanaliserer kosmisk energetisk healing, alkymi og Light Language. Jeg rummer hver enkelt på alle plan og arbejder også ud fra mine egne processer og erfaringer, da jeg selv har gået hele vejen fra at have levet i mange år med et meget overbelastet nervesystem, til nu at stå stærkt i mig selv og den jeg er – som sjæl og som menneske.
 

Synkronicitet

Det er ikke “tilfældigt”, at du har fundet frem til dette community og det er nu engang sådan, at din indre rejse udfolder sig lige præcis, som det er meningen. Din sjæl har ledt dig herind, og i dette fællesskab, skaber vi sammen et kærligt rum, hvor du ikke bare er accepteret for den du er, men vi hylder dig også som en del af vores community.

At omfavne den spirituelle connection 

Vores community handler ikke kun om connection med de andre sjæle i fællesskabet, det handler også om det spirituelle bånd vi alle deler gennem vores fælles sjæl, Anima Mundi. Verdenssjælen forbinder os alle sammen, vækker os til at huske hvem vi er, hvorfor vi er her, og hvad vores bidrag er, både som spirituelle væsener og mennesker.

Din egen indre visdom

Når du begynder at navigere inde i fælleskabet, så glem ikke, at vi alle er opdagelsesrejsende, som går sammen side om side, og at det ikke handler om at “komme først i mål”. Vi rummer alle stor indre visdom og når vi deler den visdom i vores community, så løfter vi hinanden. Hver eneste af os er en unik og essentiel del af denne energetiske symfoni af sjæle, som sammen skaber den smukkeste “musik”. Disse “toner” vi skaber, er med til at vi kan klikke hinanden ind på vores vej til vores højeste potentiale. 

Jeg er taknemmelig for denne mulighed for, sammen med jer, at kunne skabe dette fællesskab. Her kan du lade dig guide gennem dit hjerte, til at huske din sande indre essens og hvorfor du er her på jorden, dybt forbundet gennem The World Soul/Anima Mundi, vores fælles Verdenssjæl. Jeg byder dig velkommen med et åbent hjerte og oplyser vejen, så du som sjæl kan finde din vej til indre frihed og visdom, dit kald i livet som sjæl og menneske her på jorden.

Dit livs indre rejse starter her

Der er gratis adgang til vores Community. Klik herunder og download “Mighty”-app´en, så er du med!

Kærligst, Linora Mi Astraholm

Spiritual Mentor, Cosmic Energy Healer & Alchemist