Spirituelt Mentorforløb

Træd ind på din vej til din indre frihed og visdom. Bliv den mest sande version

af dig selv i autenticitet, kærlighed og værdighed.

Spirituelt Mentorforløb

Et Spirituelt Mentorforløb er for dig, der gerne vil videre i din udvikling – spirituelt og bevidsthedsmæssigt. Som sjæl og som menneske.

Har du en følelse af ikke rigtig at passe ind nogen steder. At du ikke bare kan være dig – uden filter og uden at gøre dig selv mindre? Kan du mærke, at der er noget, der presser på fra dit inderste?  Er du bevidst om, at du gennemgår en spirituel opvågning og mangler du guidance og støtte hertil? Nogle gange kan de første skridt på den rigtige vej for dig være de sværeste. Men det er bestemt det hele værd at gå din egen sjælsvej. Dit højeste formål er at være DIG. At være i nuet og være i flow på din egen vej. 

Det har ingen betydning, om du lige er startet på din spirituelle udvikling eller har arbejdet med dig selv i kortere eller længere tid. Vi tager udgangspunkt i dér, hvor du er nu.

Hvad får du ud af det?

En større tro på dig selv. Større selvværd.

En styrkelse af din intuition og dine spirituelle evner.

At kunne se dine blindspots og traumer (det du prøver at løbe væk fra) og forløse dem på egen hånd.

Fysisk, mental, følelsesmæssig og energetisk balance i krop, sind og sjæl.

Et opgraderet nervesystem som er med dig og ikke “imod” dig.

At kunne stå i din egen power. Slut med at gøre dig selv mindre overfor andre.

At kunne sige fra før dine grænser bliver overtrådt.

At kunne mærke dig selv og dine behov. Selvkærlighed.

At kunne slippe kontrollen og angsten og lade dig guide af din sjæl.

At kunne få svarene indeni dig selv (så du ikke søger forgæves efter svar uden for dig selv).

At kunne træde ind i din nye og autentiske version af dig selv med kærlighed og tillid.

At finde vejen til din indre frihed og visdom.

Hvordan foregår det?

Jeg arbejder som intuitiv kanal, som betyder, at forløbet bliver tilpasset, så det passer præcist til dig og det, du har brug for. Det er vigtigt, at udviklingen sker i det tempo, der passer til dig – psykisk, fysisk og energimæssigt. Så du har dig selv med hele vejen og føler dig tryg i forløbet.

Hver session mærker jeg, hvad der skal arbejdes med og hvad du er klar til at forløse. Dine sessions kan f.eks. bestå af kanaliseret Cosmic Energy healing, traumeforløsning, energiarbejde, guidede rejser i dit indre, terapi o.s.v. Alle sessions bliver tilpasset individuelt til dét, du har brug. Energiarbejdet og healingen arbejder videre i dit system mellem dine sessions og du vil få små “opgaver” med hjem, så du kan arbejde videre med dig selv. 

Her bliver du set og forstået, som den DU er. Som sjæl og som menneske. Du får den opgradering, healing, budskaber og den hjælp, du har brug for, dér hvor du er. Målet er, at du lærer at lade dig guide af dit Højere Selv. Det giver dig ro og power til at turde stå stærkt i dig selv i dit eget lys, så du kan vælge den rette vej for dig.

Et Spirituelt Mentorforløb indeholder:

6 x Spirituelle Mentorsessions á 90 min.

Prisen for hele forløbet er kr. 7.500,- inkl. moms

Hvordan kommer du igang?

Klik på “BOOK TID NU” knappen herunder og vælg “Køb klippekort” i øverst til højre hjørne,
og så vil jeg glæde mig til at hjælpe dig i din videre udvikling.
Hvis du er i tvivl om noget eller har spørgsmål til forløbet,
så skriv endelig til mig på
Linora@astraholm.com

Afklaringssamtale 15 min

Har du spørgsmål til forløbet, så kan du booke en “Afklaringssamtale (15 min)”, hvor jeg stiller ind på dig for at afklare, hvor du er nu og hvilken hjælp, der ville være god for dig.

Afklaringssamtalen er gratis

Spirituel Mentorsession – Første gang

Denne session er for dig, der søger Spirituel Mentoring eller overvejer et Spirituelt Mentorforløb hos mig. Her vil vi tjekke ind, hvordan det går med dig og kigge ind i, hvad du har brug for hjælp til for at komme godt videre i din spirituelle og menneskelige udvikling.

Prisen for 1 x Spirituel Mentorsession
(Første gang)
 á 90 min. er
kr. 1.400,- inkl. moms

Spirituel Mentorsession – Opfølgning

Denne session er for dig, der har været på et Spirituelt Mentorforløb hos mig og efter noget tid føler, at du har brug for lidt sparring og opfølgning. Her vil vi tjekke ind, hvordan det går med dig og dine fremskridt og kigge ind i, hvad du har brug for hjælp til for at komme fortsat godt videre i din spirituelle og menneskelige udvikling.

Prisen for 1 x Spirituel Mentorsession
(Opfølgning)
 á 90 min. er
kr. 1.400,- inkl. moms

Anmeldelse af et Spirituelt Mentorforløb:

“Jeg havde igennem lang tid havde været ked af det og havde en følelse af, at mit liv ikke var på vej i den rigtige retning. Det var så trygt og rart, da jeg mødte Linora. Jeg skulle bare læne mig tilbage, hvorefter hun fortalte mig, hvem jeg var og hvilke udfordringer og blokeringer, jeg havde. Det var en vild oplevelse!  Jeg blev, bogstaveligt talt, blæst bagover.

Vi har i forløbet arbejdet med nogle følelser, der var gemt helt væk, og som kom op til overfladen med et brag. Det har været så forløsende på så mange plan, og har medvirket til, at jeg føler en stor ro i dag, frem for frygt, som tidligere har domineret. Et hovedtema har været, at jeg har skulle lære at stå stærkt i min egen power. D.v.s. at jeg skulle væk fra at “gemme mig”, som jeg gjorde i neddæmpet tøj, hvor jeg aldrig sagde fra, ikke turde sige noget til møder, og gjorde rigtig mange ting for andres skyld, som jeg egentlig ikke selv havde lyst til.

Nu siger jeg fra, går i det farverige tøj, jeg altid har haft lyst til og siger min mening højt, da jeg nu tror på, at min mening er lige så god og vigtig som alle andres. Jeg har genoptaget mine fritidsinteresser og fået fokus på aktiviteter, ting og mennesker, der gør mig glad. Og så er jeg nu på vej i en helt anden karrieremæssig retning. Linora havde fornemmet, hvilken retning, der kunne være god for mig – og bum: 14 dage efter var der pludselig en sådan mulighed, der bød sig. Jeg har altid haft en følelse af, at der har været nogen eller noget med mig, som jeg kunne mærke, men ikke kunne se. Jeg har nu fået en bevidsthed omkring, hvad det er og at jeg altid kan få hjælp fra det, jeg nu bare kalder universet.

Det vigtigste jeg tager med mig, er en større tro på mig selv, en følelse af ro og så, at jeg har lært selv at mærke efter i alle situationer, så jeg træffer alle mine beslutninger, og ikke lytter til andres ellers velmenende råd. Min intuition blevet endnu mere styrket, og føler nu, at jeg er på rette vej igen. Jeg har fortalt alle mine veninder om den vilde, forandrende oplevelse, jeg har haft, og anbefaler dem alle at booke en tid hos Linora”

Klient

“Welcomed by an energetic warm bath, where Linora kindly and effectively could communicate with my soul.

The advice is practical and can even be sensed in the moment. Simply by being in her presence and having the blissful opportunity to have her energy work on/for/with me was a gift.”

Klient

Anmeldelse af et Spirituelt Mentorforløb

“Det har været en lærerig proces, som endnu ikke er stoppet. Jeg har følt mig mødt, hvor jeg var. Det har været rart at blive coachet i en kontekst, hvor der i mindre grad er fokus på forklare og forstå, og i større grad fokus på at mærke efter og bare at være.

Efter hver session fik jeg små hjemmeopgaver, som både hjalp mig i processen, men også fungerer godt i hverdagen i dag. De hjælper mig til bevidsthed, når tingene bliver lidt ’svære’.

Jeg har fået større ro og bevidsthed samt mere nærvær. Jeg føler mig mere uhøjtidelig, men jeg øver mig stadig på at droppe hovedet og mærke mere efter.

Jeg vil absolut anbefale det til andre. Man bliver mødt med åbent sind og et smil, og med Linora får man en spirituel mentor, som ikke trækker noget ned over hovedet på dig, men blot mærker dig, hvor du er og støtter dig på din rejse. For mig var det første gang og det var rart, at det ikke blev for abstrakt. Det skabte tryghed og tillid og en løbende endnu større nysgerrighed på det spirituelle.”

Klient

Anmeldelse af et Spirituelt Mentorforløb
“Jeg valgte at starte i et Spirituelt Mentorforløb hos Linora, fordi jeg følte, at jeg er et sted i livet, hvor det går godt, men jeg vil have mere ud af livet og vil gerne leve mit liv til fulde potentiale.

Der er en dejlig atmosfære i Linoras “værksted” med varme farver og blik fra østen. Jeg føler mig tryg og set i Linoras hænder og hun er dygtig til at tune ind og finde ud af, hvad der rumsterer i ens sjæl.

Linora har et meget stort overblik og kan hæve sig over den 3. dimension og finder hurtigt ud af, hvilke mønstre, man kæmper med. Og hun er en meget dygtig healer! Jeg har allerede nu mere ro i sindet og sjælen i min hverdag og kan mærke at jeg er mere målrettet.

Jeg kan varmt anbefale et Spirituelt Mentorforløb til dem, som gerne vil have mere klarhed omkring sine mål og sin spirituelle udvikling og heale gamle mønstre.

Belinda

Klient

Anmeldelse af et 1:1 forløb med Soul Reading, Energy Healing & Spiritual Mentoring:

“Efter at være blevet alene og fik ro til mig selv, trak jeg mig langsomt ind i mig selv. Jeg har altid haft udfordringer med at forstå og tro på mig selv, og med årene tænkt mere på det. Jeg møder Linora, som jeg har kendt i mange år og da jeg finder ud af hun er healer, da tøver jeg ikke et sekund, jeg må simpelthen prøve hendes evner.

Jeg har aldrig før kunne åbne mig op over for nogen som helst, men med Linora var det meget nemt og befriende, især når hun kan læse en som en åben bog. Jeg har fået så meget hjælp og selvforståelse, så jeg hviler mere i mig selv og kan reflektere på de redskaber som Linora giver. Jeg kan i dag se, at uden Linora, var jeg ikke dér, hvor jeg er nu.

Hun fortalte, at der var én, som ville mig. Det var der også, men jeg skulle selv komme dertil. Linora har virkelig hjulpet mig til et FANTASTISK liv med kærlighed, familie og venner.

Hun har åbnet mig op som den jeg inderst inde er, så jeg selv forstår det. Jeg er stadig ”ny” i denne forandring, men jeg har Linora til at hjælpe, når sindet trænger til healing.
Tak for dig Linora
Jeg vil på det varmeste anbefale Linora. Hun passer på dig hele vejen.”
Frederik Tevil

Kvalitetstekniker